25%

Cilt Beyazlatıcı Krem

1.500,00 1.125,00

50 ml.

Açıklama

Dermatolojik olarak cilde uygunluğu test edilmiştir.

Parfüm, renklendirici ve paraben içermez.

Cilt Beyazlatıcı Krem 50 ml. günlük olarak kullanıma uygundur. Yaş, hormonal bozukluklar, güneş ışınları veya diğer faktörlerin neden olduğu renk değişikliği ile düzensiz cilt pigmentasyonunun bakımı için özel olarak tasarlanmıştır. Cilt Beyazlatıcı Krem, lipoamini asit, MSH (melanotropin), doğal, güvenli ve etkili aktif bileşen bazlıdır. MSH (melanotropin), tüm cilt tipleri ve etnik kökenlerde kanıtlanmış etkinliği olan olağanüstü bir cilt açıcıdır. İçeriğindeki özel formül sayesinde özellikle gözaltı kararması, koltuk altı kararması, diz dirsek kararması, genital bölge kararması, boyun bölgesi kararması gibi sorunlarda ilk kullanımdan itibaren üst düzey sonuç veren Cilt Beyazlatıcı Krem 50 ml. yüzünüzde de aydınlık ve pürüzsüz bir görünüm sağlamasına yardımcı olur. Cildin eşit şekilde tonlanmasına, yaşlılık lekelerine, hamilelik izlerine, çillere ve yüz ve vücuttaki genel cilt pigmentasyon bozuklukların giderilmesinde yardımcı olur. İçeriğindeki bileşenler doğal amino asitlerden oluşarak cildin hücreleri melanin pigmentlerinin üretimini geciktirir, yaşlanma noktalarını ve koyu renkli cilt bölgelerini etkin bir şekilde açılmasına yardımcı olur.

İçeriğindeki Aktif Bileşenler:

Aqua, Dicaprylyl Ether, Cetearyl Isononanoate, Glycerin, Glyceryl Stearate, PEG 100 Stearate, Cetyl Alcohol, Undecylenoiyl Phenylalanine, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Polyacrylate 13, Polyisobuten, Polisorbate 20, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum.

Kullanımı:

Etkilenen bölgeye günde iki kez eşit bir tabaka halinde uygulayınız. Krem tamamen emilene kadar cildinize masaj yapınız. En iyi sonuç için sabah ve akşam birer kez uygulanması tavsiye edilir.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Cilt Beyazlatıcı Krem” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir