25%

Yüz ve Boyun için Ekstra Sıkılaştırıcı Krem (Doku ve Hücre Yenileyici) (D-N-A)

1.750,00 1.312,50

(Doku ve Hücre Yenileyici) (D-N-A) (Tüp)
50 ml.

Açıklama

Yüz ve Boyun İçin Estra Sıkılaştırıcı Krem 50 ml.günlük kullanıma uygundur.

Tüm ciltler için özel olarak formüle edilmiştir.

Aktif bileşenlerce zenginleştirilen formülü Multiactiv Special Care Ekstra Sıkılaştırıcı Yüz ve Boyun Kremi’ni son derece özel kılmaktadır.

Formülasyonunda yer alan yeni geliştirilen biyokompleks aktifi sayesinde cildin temel bileşenleri olan elastin ve kollajen üretimini destekler. Elastin ve kollajen cilt için son derece önemli yapısal proteinlerdir. Cildin yapısının düzgün bir şekilde muhafaza edilmesinden ve elastikiyetinden sorumludurlar.

Ayrıca içeriğinde bitkisel yağlar, bitki ekstraktları ve bal ekstraktı içermektedir. Tüm bu aktif bileşenler ile cildi uzun süre besler ve cilde uzun süreli nem sağlar. Cildin çevresel stres faktörlerinden korunmasında etkili olur.

İçeriğindeki Aktif Bileşenler:

Bitkisel yağlar, bitki ekstraktları, biyokompleks

Kullanımı:

Yüz ve Boyun İçin Estra Sıkılaştırıcı Krem 50 ml.günlük kullanıma uygundur. İyice temizlenmiş yüz, boyun ve dekolte bölgesine yeterli miktarda Yüz ve Boyun İçin Estra Sıkılaştırıcı Krem 50 ml.uygulanır. Parmak uçları yardımı ile dairesel hareketlerle krem cilde iyice yedirilir. En iyi sonuç için Yüz ve Boyun İçin Estra Sıkılaştırıcı Krem 50 ml.her gün kullanılmalıdır.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Yüz ve Boyun için Ekstra Sıkılaştırıcı Krem (Doku ve Hücre Yenileyici) (D-N-A)” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir